#novinky

Kombinace FPV Dronů a VFX pro oslnivá videa z výroby

V digitálním věku, kdy se závodíme o pozornost zákazníků, je inovace v oblasti videomarketingu klíčem k úspěchu. Společnost Virtual Visit, která se specializuje na vytváření firemních videí, přináší na trh revoluční přístup, který spojuje technologie FPV dronů s efekty vizuálního zpracování (VFX), slow-motion záběry a rozhovory.

Publikováno 9. 10. 2023


V digitálním věku, kdy se závodíme o pozornost zákazníků, je inovace v oblasti videomarketingu klíčem k úspěchu. Společnost Virtual Visit, která se mimo virtuální prohlídky specializuje na vytváření firemních videí, přináší na trh revoluční přístup, který spojuje technologie FPV dronů s efekty vizuálního zpracování (VFX), slow-motion záběry a rozhovory.

Dynamické VFX ve 3D prostoru


Naše videoscénáře se vyznačují inovativním použitím speciálních (VFX) efektů, které umožňují titulkům v 3D prostoru vypadat jako zářící neonové nápisy na stěnách továrny. Tento přístup nám umožňuje plynule začlenit informace o firemních procesech, produktech nebo zprávách přímo do videa. Díky tomu, že titulky nespojujeme s tradičními dolními třetinami, narušují diváka méně a lépe zapadají do toku videa.

Slow-Motion záběry z výroby


Dalším klíčovým prvkem našich videí pro firmy je použití záběrů ve zpomaleném tempu z pozemní perspektivy. Tato technika nám umožňuje detailněji zachytit výrobní procesy, produkty nebo pracovníky v akci.

 

Rozhovory pro komplexní pohled


Aby naše videa byla co nejkomplexnější a informativnější, často zahrnujeme rozhovory s klíčovými postavami nebo odborníky. Tímto způsobem nejenom představujeme lidský prvek do videa, ale také umožňujeme divákům lépe pochopit firemní cíle, hodnoty a přístupy.

Úspěšná spolupráce s LAPP


Jsme hrdí na to, že jsme nedávno spolupracovali se společností LAPP, kde jsme kombinovali technologii FPV dronů, vizuálních efektů a slow-motion záběrů ve videu o jejich továrně a výrobním procesu. Tato spolupráce byla ohromným úspěchem, který nám ukázal sílu kombinace těchto technik pro firemní videa.

Společnost Virtual Visit se stává průkopníkem v oblasti videomarketingu, a těšíme se, že můžeme přinášet inovativní přístupy, které zaujmou diváky a posunou vaše videa na další úroveň. Chceme, aby výrobní videa byla nejen informativní, ale také vizuálně atraktivní a poutavá.  

Pro více informací o našich službách a možnostech spolupráce nás neváhejte kontaktovat.

Chcete podobné video? Kontaktujte nás 

Podívejte se na video

Ukázky naší práce